Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007

3η Εποχή

Η 3ηΕποχή δηµιουργήθηκε στις αρχές του 2000. Εκτός απο όνομα του συγκροτήματος η 3η Εποχή για μας είναι μια ιδέα που αντιπροσωπεύει την ελλήνική ροκ σκηνή στην αναγέννησή της... Ονειρευόμαστε να πραγµατοποιήσουµε αυτό “όχι µόνο για το οποίο φτιαχτήκαµε αλλά και για το οποίο ζούµε” δηλαδή µέσα απο την µουσική και τους στίχους να µπορέσουµε να κάνουµε τον κόσµο όπως εµείς τον έχουµε φανταστεί...''. Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα ηχογραφεί τον πρώτο του δίσκο.Τα μελη τους συγκροτήματος είναι οι :

Θάνος Σπυράτος :: Κιθάρα Φωνητικά
Σωτήρης Τασουλής :: Κιθάρα Φωνητικά
Θανάσης Κόκκαλης :: Τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο Myspace. Μπορείτε να βρείτε 3 τραγούδια (3η Εποχή , Ξεχωριστός , Ζεις στο ψέμα) εδώ :3η Εποχή

www.myspace.com/3hepohi

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/3h_Epohi

8 σχόλια:

eni82 είπε...

Να πω εδώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σε συγχαίρω για την φοβερή δουλειά που κάνεις! :)

Τα κατέβασα πριν λίγο τα τραγουδάκια και μου άρεσαν κι εμένα… όντως κρίμα που δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιον δίσκο.

Συνέχισε να μας ενημερώνεις για ότι σχετικό με το ελληνόφωνο ροκ :))
Το Blog σου απλά σκίζει! Έχεις συγκροτήσει περισσότερες πληροφορίες από κάθε ελληνικό ροκ site! :D

Να ΄σαι καλά! Και καλές γιορτές!

Ανώνυμος είπε...

11/3/2008
Καλημέρα είμαι νέο μέλος (Gmast)
του συγκροτήματος ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ
και νομίζω ότι πρέπει να ανανεωθεί
αυτή η ανάρτηση στο blog αυτό
θα σας στείλω σχετικό mail.

Ανώνυμος είπε...

FOFONKA

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να μου στείλεις το mail.. Θα κάνω την διόρθωση το Σάββατο,καθώς δεν μπορώ τώρα.. Αν θες μπορείς να στείλεις κ κανά τραγούδι για να ανέβει...

Ανώνυμος είπε...

Ok! για την διόρθωση!!
τώρα για τα τραγούδια μας καλά θα είναι
να τους παραπέμπεις στο MySpace
Να ‘σαι καλά. (Gmast)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα το group 3η εποχή από το Αίγιο
δεν υπάρχει ποια !! και το link του my space
είναι το δικό μας group το όποιο είναι ενεργό
και ετοιμάζεται να μπει και στην δισκογραφία!
Δεν σας λέμε να τους διαγράψετε (αν και αυτό
είναι το σωστό μιας και δεν υπάρχουν πλέον)
απλά να μας βάλετε και εμάς που το έχουμε
και κατοχυρωμένο το όνομα !!
ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ tritiepoxi@gmai.com
(Gmast)

Ανώνυμος είπε...

Είδα ότι μας καταχώρησες και εμάς
ως ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ και ευχαριστούμε
το μόνο που μένει είναι να σβήσεις
το link του myspace από εδώ και να το βάλεις
σε εμάς www.myspace.com/tritiepoxi
και www.myspace.com/trithepoxh
επίσης υπάρχει και το www.musicwave.gr/tritiepoxi
(Gmast)

Ανώνυμος είπε...

Για σας παιδιά ,συγχαρητήρια και απο μένα για το blog είναι κάτι που φαίνεται να το έχουμε ανάγκη, χαίρομαι πραγματικά όταν μαθαίνω οτι σε κάποιον αρέσουν τα τραγούδια μας ,ήθελα να σας ενημερώσω οτι το συγκροτημα 3η εποχή(και οχι τρίτη εποχή) σύντομα θα εμφανίσει μια νέα δουλειά, θα σηκωθεί και η σελίδα του συγκροτήματος απο όπου θα μπορείτε να κατεβάσεται και όλο τον δίσκο "3η εποχή" και όλα τα νέα τραγούδια. Θα ενημερώσω με περισσότερες πληροφορίες σύντομα.
Είναι ωραίο που υπάρχει μια μπάντα με το ίδιο όνομα με μας βέβαια δεν συμφωνώ με το φίλο που πιστεύει οτι μια μη ενεργή μπάντα θα πρέπει να διαγράφεται. Δεν θέλω να σκεφτώ πόσα όμορφα τραγούδια δε θα είχα ακούσει αν λειτουργούσαν όλοι με αυτή τη λογική. Επίσης συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι και κατοχυρωμένοι.

Φιλικά
Σωτήρης

Ανώνυμος είπε...

Zahlreiche verschiedene glitzernden pandora schmuck sabo schmuck wird vor der ganzen Welt verwechselt Chaos. Und die ganze thomas sabo onlineshop Welt von der Industrie zusammengesetzt ist, bezogen auf Kultur, es ist die Differenz zwischen classes.For thomas sabo armketten Teil des Schmucks Unternehmen, acrosspandora Industrien, sabo uhren die Grenzen der Pandora Armbändern zu verwirklichen, sah die Augen thomas sabo online shop deutschland außen ist ein kreativer Wert auf neue Ideen. ohrringe creolen Die Schmuck-Industrie muss auf andere Branchen, die Allianz zu realisieren.Diese Tendenz wurde vorgelegt. thomas szabo Solche als touristische Souvenirs, Schmuckläden mobilepandora Telefon angebote thomas sabo ohrschmuck Industrie, Bekleidungsindustrie, hochwertigen Schreibwaren-Industrie, auch einige elektronische Geräte. Dies thomas sabo ist eine gute Idee, wenn die Bedingungen, mit kräftigen, schwach ist, oder die schwachen schwachen Spiel wahrscheinlich überraschendste schmuck thomas sabo ketten Ergebnis zu erhalten. Um jedoch die Marktstudie und Machbarkeit, zu stärken und die Aufmerksamkeit Markt, um Tracking-Stamm. Power-and-power Union sollte sicher sein, die pandora deutschland Reize, vor allem die internationale Marke der Zusammenarbeit.