Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

8 εώς 2

Άνοιξη 1994… Τέσσερις παιδικοί φίλοι κλείνονται σε ένα στούντιο πρόβας κάπου στο Γαλάτσι για πρώτη φορά, δημιουργώντας μια ανυπόφορη ηχορύπανση. Κάτι όμως τους κάνει και επαναλαμβάνουν το πείραμα αρκετές φορές ακόμη και πάντα την συγκεκριμένη ώρα, απο 8 εως 2! Έτσι φτιάχνεται η μπάντα με αυτό το συμβολικό όνομα! Στις αρχές του 2003 φτιάχνουν το πρώτο τους demo με τίτλο «ελεύθερος χρόνος»,ενώ το «Δέντρο» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο τους τραγούδι.Η πορεία τους συνεχίζεται με πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, με το κοινό τους να τους ακολουθεί πιστά. Στις αρχές του 2005, οι «8 εως 2» ετοίμασαν το πρώτο τους cd-single,με τίτλο «στα πεταχτά»!Τα τραγούδια τους χαρακτηρίζονται από ξέγνοιαστες ενορχηστρώσεις σε pop & rock προσανατολισμούς και οι στίχοι «διακομωδούν» πονεμένες προσωπικές ιστορίες!Το Μάρτιο του 2006 προστίθεται στην παρέα, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.Αυτή την περίοδο σχεδιάζουν με πολύ κέφι εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα,ενώ στη συνέχεια θα ηχογραφήσουν το πρώτο τους LP!!

Το συγκρότημα αποτελούν :
Αμπελιώτης Γιώργος – Τύμπανα, κρουστά, φωνητικά
Βλάχος Γιώργος – Κιθάρες, φωνητικά
Δήμου Νάσος – Μπάσο, φωνή
Παπαριτσίδης Θανάσης – Φωνή, κιθάρα
Χρανιώτης Γιώργος - Φωνή

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (πως να σου το πω , 8 εως 2) εδώ : 8 εως 2

www.myspace.com/8eos2

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/8_ews_2

Δεν υπάρχουν σχόλια: