Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

Αθόρυβοι

Το συγκρότημα έδωσε τα πρώτα σημεία υπαρξης με τη μορφή της σχολικής μπάντας τον Οκτώβριο του 1995. Η κορυφαία στιγμη στην ιστορία του συγκροτήματος ηταν το Ιανουάριο του '98 οταν μετα απο διαγωνισμό της διοργανώτριας επιτροπης λάβαμε μέρος (ως επίσημοι προσκεκλημένοι) στο εθνικό ερασιτεχνικό μουσικό φεστιβάλ της Γερμανιας (στη πόλη Wuppertal). Στο φεστιβάλ συμμετήχαν 40 συγκροτήματα απο όλη την Γερμανία και το παρακολούθησαν 5000 επισκεπτες (ενώ καλύπτηκε και ζωντανα απο το ZDF). Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo με 8 τραγούδια.

Τα μέλη του στγκροτήματος :

Γιάννης Κωνσταντινίδης - τραγούδι
Κυριάκος Κολυβάς - κιθάρα , φωνητικά
Γιώργος Βουρνάζος - κιθάρα , πλήκτρα , φωνητικά
Μαρία Κατσιμιλή - τύμπανα
Χρήστος Αγγελής - μπασο

Οι πληρογορίες είναι από το ''mp3.gr''. Μπορείτε να κατεβάσετε 2 τραγούδια (Της Μοίρας Θεριά , Φωτιά) από εδώ : Αθόρυβοι

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Athorivoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: