Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

ΑΤΜΑ

Το συγκρότημα ΑTMA, που σημαίνει Άσε Τα Μάτια Ανοιχτά, δημιουργήθηκε το 1999, στη Θεσσαλονίκη και από τότε μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολλές πετυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το μουσικό συγκρότημα στρέφεται γύρω από την ελληνική ροκ, ποπ και έντεχνη μουσική καθώς και από κάποια μουσικά κομμάτια της ξένης ροκ σκηνής.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δημήτρης Τερζίδης –φωνή, ακουστική κιθάρα
Μαργαρίτα Λοίζου –φωνή
Βασίλης Μπάγας –ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Χάρης Γκατζόφλιας -πλήκτρα
Μιχαηλίδης Γεώργιος - τύμπανα
Ταλταμπάνης Κώστας - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το ''www.hellastoday.gr''. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Άσε Τα Μάτια Ανοιχτά , Αγάπη Στο Κόκκινο) εδώ : ΑΤΜΑ

www.myspace.com/atmatheband

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ - ΦΩΝΗ, ΑΚ.ΚΙΘΑΡΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΟΪΖΟΥ - ΦΩΝΗ
ΜΠΑΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΗΛ/ΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑΣ ΧΑΡΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΥΜΠΑΝΑ
ΤΑΛΤΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΠΑΣΟ

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟΙ !! ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΟΝ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ CLUB VOGUE)!!

Ανώνυμος είπε...

ETΣΙ ΜΠΡΑΒΟ..

Ανώνυμος είπε...

atmafoberoi