Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007

Αγάπανθος

Δημιουργήθηκαν στα μέσα του '70. Το πρώτο τους single ονομάζεται ''Μπαλάντα Της Ελένης / Σαν Όνειρο. Το 1985 Έπαιξαν support σε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στο συγκρότημα συμμετέχουν οι :

Θεόδωρος Τρύφωνας-μπάσο,φωνή
Στέφανος Δεκεριάν-πιάνο
Ντίνος Κόκκας-τύμπανα
Χάρης Κατσιμίχας
Γιάννης Γιοκαρίνης
Τζίμης Βατικιώτης
Θανάσης Μπίκος
Χαρά Αργυροπούλου
Γιάννης Δρόλαπας

Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι ''Η Μπαλάντα Της Ελένης'' εδώ : Αγάπανθος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρά Αργυροπούλου,μία από τις καλύτερες και πιο γνήσιες ροκ φωνές της Ελληνικής Ροκ σκηνής.Είχα την τύχη να την δω live.Αλήθεια Χαρά που βρίσκεσαι τώρα;

Ανώνυμος είπε...

1. Γαλήνια
2. Κατερίνα
3. Στην κουλτούρα
4. Όνειρα
5. Σαν παραμύθι
6. Μαυρομάτα κοπελλιά
7. Λευτέρης
8. Στον ηλεκτρικό
9. Ποτέ στη δυστυχία
10. Το ταξίδι της ζωής
11. Τώρα
12. Ο πολιτισμός
13. Επίλογος


http://rapidshare.com/files/105478398/agapanthos1976.rar


.

FoFonka είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το σιντι.. Δεν το είχα και δεν το έχει πετύχει πουθενά το μάτι μου.... Ξέρεις μήπως αν κυκλοφορεί ακόμη, ή να το βάλω στο μπλογκ?

haridimos είπε...

Υπαρχει κι ένας άλλος μεταγενέστερος δίσκος, θυμάμαι την διαφημιση στην τηλεόραση τότε, 1982 ή 1983, το "ΑΓΑΠΑΝΘΟΣ, ΑΓΑΠΑΝΘΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ", νομιζω από την εταιρεια καλλιτεχνών βγηκε...

Το εχω σε κασέτα 20ετίας.. (δεν ξερω αν παιζει ακομα..)

Ανώνυμος είπε...

το εχω σε δισκο αν ενδιαφερεται κανεις να το αντιγραψει η να το ψηφιοποιησει.sarafhs@yahoo.gr το μεηλ μου .