Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007

Γλυκιά Συμμορία

Το 1999 συμμετέχουν στη συλλογή της Eros "Η Νέα Σκηνή Της Eros" με 2 τραγούδια (Μικρή Γαλάζια Αχτίδα , Έκτη Νύχτα). Το 2000 κυκλοφορούν το δίσκο "Γλυκιά Συμμορία" ο οποίος περιέχει 12 κομμάτια.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πολυδεύκης Λουκόπουλος - φωνή , κιθάρα
Βασίλης Τσόπελας - κιθάρα , φωνητικά.
Κώστας Τρίκας - τύμπανα
Λευτέρης Χαρίτος - πλήκτρα
Γιώργος Πανδής - μπάσο

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Μόνο Ζωή , Δεν Είσαι Αυτό Που Γυρεύω) εδώ : Γλυκιά Συμμορία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα από τα καλύτερα συγκροτήματα που έχουν περάσει στο χώρο του ελληνικού ροκ. Κρίμα που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουν και άλλες δουλειές.