Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007

Διχασμένες Αλήθειες

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ έχουν συμμετοχή και σε διάφορα φεστιβάλ. Το 2001 κυκλοφορεί ένα ομόνυμο cd το οποίο περιέχει 13 κομμάτια που έχουν ηχογραφηθεί την περίοδο 97-99. Το 2003 κυκοφορεί ο δίσκος "Εγώ Ειμί Το Φως" ο οποίος περιέχει 10 κομμάτια ηχογραφημένα την περίοδο 99-02. Το 2006 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Πότισέ Με Υπερβολές" ο οποίος περιέχει 11 κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ζήσης Γεωργούλας - κιθάρα , φωνητικά
Γιώργος Φωτόπουλος - φωνή
Μάκης Λαζαρίδης - κιθάρα
Γιάννης Γεωργιάδης - μπάσο
Τόλης Μ. - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε κομμάτια τους. Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα και τους 3 δίσκους του συγκροτήματος :

1ος δίσκος : Διχασμένες Αλήθειες

2ος δίσκος : Εγώ Ειμί Το Φως

3ος δίσκος : Πότισέ Με Υπερβολές

To cd "Πότισέ Με Υπερβολές" μπορείτε να το βρείτε γνήσιο :
Θεσσαλονίκη - - MusicLand - Lotus - UnderGround ,
Αθήνα - Rythm

ή μπορείτε να το παραγγείλετε με ένα mail στο : noexitzisis@hotmail.com
Το cd κοστίζει 6 ευρώ

www.myspace.com/dihasmenesalithies

Δεν υπάρχουν σχόλια: