Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007

Διάφανα Κρίνα

Το 1990 σχηματίστηκε ένα γκρουπ με το όνομα "Πατατούφ" στα υπόγεια του Περιστερίου. Έναν χρόνο μετά, γεννιούνται τα Διάφανα Κρίνα. Το 1996 κυκλοφορεί το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, το "Έγινε η απώλεια συνήθεια μας" και συμμετέχουν στην συναυλία "Rock of Gods" στην Ριζούπολη. Το 1998 κυκλοφορούν την δεύτερη ολοκληρρωμένο δίσκο "Κάτι Σαράβαλες Καρδιές". Η άνοιξη του 2000 αποτελεί ορόσημο για τα Κρίνα. Ο Παναγιώτης Μπερλής διώχνεται από το γκρουπ, λόγω της διαφορετικής του νοοτροπίας σε σχέση με τα άλλα μέλη. Τον Απρίλιο του 2000 κυκλοφορούν το single-προπομπός του νέου τους δίσκου "Είναι που όλα ήρθαν αργά". Το φθινόπωρο του 2000 κυκλοφορούν και το άλμπουμ τους "Ευωδιάζουν Αγριοκέρασα Οι Σιωπές". Το 2000 τελειώνει με την συμμετοχή των Διάφανων Κρίνων στο αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο "Στον Π." με το τραγούδι "Θάνατος". Στα τέλη του 2002 τα Κρίνα γράφουν την μουσική για ένα θεατρικό έργο, το "Δεσποινίς Τζούλια". Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου του 2003 κυκλοφορεί ακόμη ένας δίσκος με τίτλο "'Ο,τι απόμεινε απ' την ευτυχία". Το 2005 Κυκλοφορεί το βιβλίο/CD "Ο Γύρος Της Μέρας Σε 80 Κόσμους" από την εκδοτική εταιρεία Ίνδικτος. Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφορεί ο δίσκος "Κι Η Αγάπη Πάλι Θα Καλεί".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θάνος Ανεστόπουλος-φωνή
Κυριάκος Τσουκαλάς-κιθάρα
Νίκος Μπάρδης-κιθάρα
Παντελής Ροδόστογλου-μπάσο
Τάσος Μαχάς-τύμπανα κρουστά

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.geocities.com/diafana_krina_gr". Εκεί θα βρείτε και κάποια τραγούδια για να κατεβάσετε ελεύθερα.

www.myspace.com/diafanakrinaun

Δεν υπάρχουν σχόλια: