Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007

Διαφυγή

Το συγκρότημα ΔΙΑΦΥΓΗ δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 1997 στην Κομοτηνή από μια παρέα παιδιών ηλικίας 18-26 χρονών. Το Μάρτιο του '98 έδωσε την πρώτη του συναυλία στο κιν/θέατρο REX στην Κομοτηνή με δικές του κυρίως συνθέσεις, που κινούνται στο χώρο του ελληνόφωνου hard rock, αλλά και γνωστές rock διασκευές. Έκτοτε, μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του συγκροτήματος, ακολούθησαν live εμφανίσεις στην Κομοτηνή, στις Σάππες(ν. Ροδόπης) και στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις αρχές του 1999 ξεκίνησε την ηχογράφηση του πρώτου CD "Στη σκιά μιας μοιραίας μέρας", το οποίο κυκλοφόρησε.


Το συγκρότημα αποτελούν οι:

Γιαμπουλντάκης Παναγιώτης - πλήκτρα , πιάνο
Θεοδοσιάδης Παναγιώτης - μπάσο
Κάντζιος Γιάννης - φωνή , κιθάρα
Μαρίνος Μπάμπης - κιθάρα
Μεμεκίδης Πάνος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "Διαφυγή". Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι (Δραπέτες Των Ονείρων) το οποίο περιέχεται και στη συλλογή "Rockap Τα Demos" εδώ : Διαφυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: