Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007

Διαβάτες Ονείρων

Οι Διαβατες Ονειρων σχηματιστηκαν το φθινοπωρο του 2002. Η μπαντα ξεκινησε κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες.Υπηρχε ελλειψη οργανων,οικονομικες δυσχερειες και αλλα θεματα που μας δυσκολεψαν. Τον Απριλιο του 2004 οι Διαβατες Ονειρων κυκλοφορουν το ντεμο: "Ολα οσα αγαπησαμε χαθηκαν στης γης τα σοκακια",το οποιο περιειχε 4 κομματια. Τον Μαιο του 2004 οι Διαβατες Ονειρων πραγματοποιησαν το πρωτο κ μοναδικο τους live μαζι με 2 φιλικες μπαντες...τους "Jezzabel" και τους "Irene and the turnarounds".


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ηλίας Μαυροσκούφης - ακουστική κιθάρα , φωνή
Τάσος Σπετσιερης - ηλεκτρική κιθάρα , φωνή
Μάνο; Κοντόπουλος - μπάσο , φωνητικά
Νίκος Βαραγγούλης - τύμπανα
Μιχαλης Χατζηκωνσταντης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το "music.kithara.gr". Δυστυχώς έχω μόνο 2 κομμάτια τους (Όλα Όσα Αγαπήσαμε , Κάτι Να Θυμάσαι) τα οποία θα τα βρείτε εδώ : Διαβάτες Ονείρων.

Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους και ειδικά σε όσους έχουν μία τάση προς τα Διάφανα Κρίνα.

Σε περίπτωση που έχει κανείς κάποιο άλλο κομμάτι και θέλει, ας το μοιραστεί μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: