Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Γκρόβερ

Με ιδιαίτερα δυναμικές και συχνές ζωντανές εμφανίσεις γίνονται ένα από τα πιο ενεργά ροκ συγκροτήματα της εποχής. Το '84 συμμετέχουν στη συλλογή "Διατάραξη κοινής ησυχίας" με δύο κομμάτια. Η μοναδική ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά έρχεται δέκα χρόνια μετά την συμμετοχή τους στη "Διατάραξη Κοινής Ησυχίας", το '94 από την "Lazy Dοg records" με τίτλο το όνομα τους. Μουσικά ο δίσκος κινείται σε ιδιαίτερα δυναμικούς πανκροκ ρυθμούς. Είχαν και μία συμμετοχή στη συλλογή της "Cactus Records", "The Rock Propaganda Series" με ένα κομμάτι. Για τους Γκρόβερ πρέπει να αναφέρουμε ότι έχουν διοργανώσει τρία τριήμερα συναυλιών στη Θεσσαλονίκη το '82, '83 και '85 με συμμετοχές από σχεδόν όλο το σύνολο της τότε σκηνής. Το '05 η μπάντα επανεμφανίζεται με διαφορετική σύνθεση και τον Περτσινό στα φωνητικά. Λαμβάνουν μέρος σε κάποιες συναυλίες αλληλεγγύης σε Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Περτσινός - φωνή
Δημήτρης Μπόρζογλου - κιθάρα
Στέλιος Τσέλιος - κιθάρα
Δημήτρης Στυλιανίδης - μπάσο
Λάζαρος Πλιάμπας - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε το τραγούδι (Κενό) εδώ : Γκρόβερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: