Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Γκουνταρούλης Βασίλης

Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη.Από το 1985 έως το 1992 συμμετείχε σε συγκροτήματα της πόλης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και βασικός συνθέτης του συγκροτήματος "Τα Ξύλινα Σπαθιά" (1993-2003). Εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας, με κορυφαία στιγμή τη support συμμετοχή στη συναυλία των Rolling Stones στο Ολυμπιακό στάδιο. Το 2000 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, μια αναζήτηση στο χώρο του πειραματισμού, με τίτλο "Μια βόλτα". Η μη αναμενόμενη διάλυση των “Ξύλινων Σπαθιών”, το Δεκέμβριο του 2003, του έδωσε το χρόνο αλλά και την ώθηση να επικεντρωθεί στις προσωπικές του αναζητήσεις. Καρπός αυτής του της προσπάθειας είναι η μουσική για τη μικρού μήκους ταινία του Κύρου Παπαβασιλείου, "Στο δοκιμαστήριο του Κάφκα" και ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο, "Φωτιά βάζω στην πόλη μου". Ο δίσκος αυτός, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2005 από την Ώτα ρέκορντς, εταιρία που συνέστησε ο ίδιος.

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του Β.Γκουνταρούλη : www.vassilisgountaroulis.gr
Στο site μπορείτε να ακούσετε δείγμα απο το δίσκο "Φωτιά Βάζω Στην Πόλη Μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: