Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Γυμνά Καλώδια

Ιδρύθηκαν το 2000. Ξεκίνησαν παίζοντας κυρίως διασκευές. Το 2005 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Γυμνά Καλώδια" και το 2006 έρχεται η δεύτερη δουλειά τους "Η Νεράιδα Της Απελπισίας". To 2007 κυκλοφορεί και η τρίτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Μια Ζωή Σε Μια Στιγμή".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χρήστος Καλογράνης- φωνή , κιθάρα
Θανάσης Μπουρίκας - τύμπανα
Κώστας Ζορμπάς - κιθάρα
Παναγιώτης Ροντογιάννης - μπάσο

Το συγκρότημα προσφέρει τους δύο πρώτους δίσκους δωρεάν μέσα από το site του : www.gimnakalwdia.com

Μπορείτε να τους επισκεφτείτε και στο myspace :

www.myspace.com/gimnakalwdiamyspace

1 σχόλιο:

marylin είπε...

Άλλο να τους ακούς κι άλλο να τους βλέπεις στη σκηνή...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!