Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007

Άλγος

Οι "Άλγος", ένα Καβαλιώτικο συγκρότημα που σχηματίστηκε πρόσφατα (στα μέσα Νοεμβρη 99) έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του Demo με το όνομα "ΒΙΑΙΗ ΑΝΟΙΞΗ". Ξεκίνησαν με το όνομα "Μαύρα Πουλιά" αλλα πριν λίγο καιρό άλλαξαν την ονομασία του συγκροτήματος σε "Άλγος". Ένα όνομα που στα Αρχαία Ελληνικά συμμένει "Πόνος". Η ηχογράφηση του demo τους έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (4 μέρες) διότι ένα μέλος τους (Ο Μαντιράκης Αλέξης) είναι αυτη τη στιγμή φαντάρος και η μοναδική ευκαιρία ηχογράφησης ήταν στην 4ήμερη άδεια που είχε. Παρ' όλ' αυτά το demo τους είναι πολύ αξιόλογο και κάτι που ξεχωρίζει μέσα απο αυτό είναι και η πολύ καλή ηχογράφηση που έγινε με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Το συγκρότημα :

Σάββας Σαββαϊδης - φωνή
Σάκης Κουτσασης - κιθάρα
Γιώργος Νταγκαλης - μπάσο
Αλέξης Μαντιράκης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site : www.anexartisi.gr. Μπορείτε να βρείτε ένα τραγούδι τους (Βίαιη Άνοιξη) εδώ : Άλγος

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Algos

Δεν υπάρχουν σχόλια: