Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007

Άλλοθι

Eκατοντάδες συναυλίες και άφθονες συμμετοχές σε συλλογές από το 1988. Ανοίγανε σταθερά τις συναυλίες του Παύλου Σιδηρόπουλου για ενάμιση χρόνο: ήταν το συγκρότημα που ο Παύλος προτιμούσε να ανοίγει τις συναυλίες του. Αργότερα συνέχιζαν να παίζουν για κάποιο χρονικό διάστημα support και στους Απροσάρμοστους, ενώ έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους (FLOX , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΖΩ) στην ΑΝΟ ΚΑΤΟ RECORDS. Το 1991 μαζί με άλλα συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες βρέθηκαν ανάμεσα στους ιδρυτές του πολιτιστικού φορέα Μουσικό Συνεργείο 2. Έγραψαν τη μουσική για το θεατρικό έργο Why Hanna's skirt won't stay down που ανέβηκε στη Βοστώνη και τη μουσική για τη θεατρική μεταφορά του βιβλίου Νεκρονομικόν. Το συγκρότημα αυτήν την περίοδο ηχογραφεί τον τρίτο δίσκο του.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Παρασκευάς Κάππος - φωνή , κιθάρα
Κλιμεντίνη Δέδε - τύμπανα , φωνή
Πέτρος Αργυρακόπουλος - μπάσσο , φωνή
Νίκος ΣτρατάκηςΚιθάρα - φωνή


Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος : www.allothi.com. Τα τραγούδια '' 'Ονειρο , Χίλια Φωτάκια '' Μπορείτε να τα βρείτε εδώ : Άλλοθι

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα τους στο myspace.
www.myspace.com/allothi

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Allothi

Δεν υπάρχουν σχόλια: