Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Δημητράκας Δημήτρης

Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει το 1969 στο συγκρότημα "The Rosebuds". Στη συνέχεια , σαν μέλος του συγκροτήματος "Φαίακες" έπαιξαν μαζί με τους "Socrates" σε μουσικό πρωινό. Λόγω ενός ατυχήματος το 1973 δεν μπορεί να παίξει πλέον κιθάρα. Έπειτα έπαιξε τύμπανα στους "Θαρσειν Χρει" και στους "Scull Damage". Το 1979 τον βρίσκει στους "Schemetterling", στην πιο καθοριστική χρονιά της πορείας του σαν μουσικός. Το 1982 γίνεται μέλος στους "T.V.C.". Το 1985 μπαίνει στους "Panx Romana" και το 1987 στους "Ριφιφί". Η επόμενη δεκαετία κυλάει με τους "Panx Romana" και τους "Ριφιφί" να βρίσκουν το δρόμο τους και να πετυχαίνουν τους όποιους στόχους είχε το κάθε γκρουπ. Το 2001 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο "Εστραγκόν" και ακολούθησε το 2005 ένα μίνι cd με τέσσερα τραγούδια και τίτλο "Μητέρα Κλείνω" και το 2007 το cd ''Ο Δρόμος της Στέψης - 10 Τραγούδια για το Θεό και τον Άνθρωπο''.

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του Δ.Δημητράκα : dimitrisdimitrakas.gr. Στο site θα βρείτε και πολύ υλικό δωρεάν από τις δουλειές του Δ.Δημητράκα.

1 σχόλιο:

an205 είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ....