Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007

Δραπέτες

Δημιουργήθηκαν στο Βόλο το 1995. 'Εκαναν μια περιοδεία μαζί με τους "Ρωγμές" στη δυτική Ελλάδα και δεκάδες άλλα live στα οποία έπαιζαν κυρίως διασκευές. Ηχογράφησαν κάποια δικά τους κομάτια τέλη του '96. Κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο cd από τη "Lyra" το '99. Συμμετείχαν στις συλλογές "Ροκ Ιστορίες no.1", "Αποκάλυψη Νο2" και στις δύο συλλογές "Φάκελος Rock" της "Music Box".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Απόστολος Συρταριώτης - φωνή , κιθάρα
Σπύρος Νάνος - κιθάρα
Γιώργος Κοντογιάννης - μπάσο
Νίκος Σίμος - πλήκτρα
Γιώργος Κερασσιώτης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Για Να Σου Τραγουδώ , Έχω Μια Σιωπή) εδώ : Δραπέτες

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εικονιζόμενο σχήμα είναι από τον Βόλο και όχι από την Πρέβεζα . Διασταυρώνετε τις πηγές σας .
Keep up the the good work...

FoFonka είπε...

Τις πηγές μου τις αναφέρω. Θεωρώ το www.anexartisi.gr από τα πιο αξιόπιστα. Στον τίτλο γράφει Βόλος αλλλά στο κείμενο γράφει Πρέβεζα. Τα λάθη είναι για να γίνονται και να διορθώνονται..