Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007

Βαυκάλημα

Οι Βαυκαλημα δημιουργηθηκαν απο τους, Δανιηλ (φωνη, κιθαρες) τον Θωμα (κιθαρες) και τον Γιωργο (κρουστα) το 2004. Οι στοιχοι ανηκουν εξ ολοκληρου στον Γιωργο. Το 2006 κατα την ηχογραφιση του demo δισκου του γκρουπ απο τα αρχικα μελη, προσθεθηκαν στην συνθεση του οι 2 ηχοληπτες-μουσικοι παραγωγοι που ειχαν αναλαβει την δημιουργια του demo,ο Λουκας (κιθαρες) και ο Νικος (μπασο). Ο ηχος των Βαυκαλημα χαρακτιριζεται απο dark στοιχεια μουσικα και στοιχουργηκα. Γενικα η μουσικη ειναι ενα μπολιασμα αναμεσα στα ειδη μουσικης που προτιμα το καθε μελος...

Τα μέλη :

Δανιήλ - κιθάρα , φωνητικά
Θωμάς - κιθάρα , φωνητικά
Γιώργος - τύμπανα
Λουκάς - κιθάρα
Νίκος - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι απο τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Εκεί μπορείτε να ακούσετε τραγούδια τους.

http://www.myspace.com/vafkalima

Δεν υπάρχουν σχόλια: