Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007

Gangband

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003 και στη σημερινή του μορφή βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2005. Το είδος της μουσικής που παίζουμε είναι κλασικό ροκ - ελληνικό και ξένο. Στα live παίζουμε κυρίως διασκευές αλλά και κάποια δικά μας κομμάτια.
Μουσική παίζουμε ερασιτεχνικά αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορίσει και το 1ο επίσημο άλμπουμ. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 7 δικά μας τραγούδια και 1 διασκευή. Γενικότερα είμαστε μία μπάντα με κέφι - χαβαλέ και πολύ ροκ μουσική. Είμαστε ταυτόχρονα ανοιχτοί σε προτάσεις για συμμετοχή σε φεστιβάλ ή σε ροκ βραδιές και οποιαδήποτε θετικά (άντε και αρνητικά) σχόλια.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θεόδωρος Αραμπατζής - κιθάρα
Γιάννης Σαλονικίδης - κιθάρα , φωνή
Κωστάκης Μπουρλής - μπάσο
Γιάννης Μπόλας - ντραμς

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να ακούσετε κομμάτια του συγκροτήματος εδώ : www.myspace.com/gangbandgr , www.musicwave.gr , www.gangband.gr. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ένα τραγούδι (Μείνε) εδώ : Gangband

www.myspace.com/gangbandgr

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Gangband

Δεν υπάρχουν σχόλια: