Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007

Γενιά Του Χάους

Οι Γενιά Του Χάους ήταν ένα από τα γνωστότερα hardcore σχήματα. Ξεκίνησαν στις αρχές της 10ετίας του '80 και έπαιζαν κυρίως σε συναυλίες συμπαράστασης. Συμμετείχαν στην ιστορική συλλογή Διατάραξη Κοινής Ησυχίας (1984). Παράλληλα κυκλοφορούν ένα split demo με τους Αδιέξοδο. Το 1986 βγαίνει ο 1ος τους ομώνυμος δίσκος και το 1989 ο 2ος (Ρεκβιεμ) που ήταν και το κύκνειο άσμα τους. Οι στίχοι ιδιαίτερα αξιόλογοι και πρωτότυποι, η μουσική τους εμπλουτισμένη με κάποια στοιχεία από metal, grind, μέχρι και από dark! Είναι το σημαντικότερο hardcore συγκρότημα της 10ετίας του '80. Επιρροές τους συναντάμε σε πολλά συγκροτήματα των επόμενων χρόνων.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Θοδωρής Ηλιακόπουλος - φωνή , τύμπανα
Κώστας Χατζόπουλος - κιθάρα
Άκης Αμπραζης - μπάσσο
Γιώργος Δρακόπουλος - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από το site ''www.wipeout.gr''. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Γενιά Του Χάους , Άγγελοι Χωρίς Φτερά) εδώ : Γενιά Του Χάους

www.myspace.com/geniatouchaous

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ PUNK ΜΠΑΝΤΑ