Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Γέννεσις

Οι Βασίλης Μερζιώτης, Γιώργος Θεοδώρου, Διονύσης Παξινός, Γιώργος Λιάκος είναι τα βασικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος ΓΕΝΝΕΣΙΣ που δημιουργήθηκε το 2001. Ο Γιώργος Θεοδώρου και ο Βασίλης Μερζιώτης ξεκίνησαν ενεργά τα live το 1994 με το όνομα ΣΚΙΕΣ. Με το συγκρότημα αυτό οι εμφανίσεις ήταν αναρίθμητες και φιλοξενήθηκαν σε αρκετούς χώρους ( Hard Rock Cafe, Αρχιτεκτονική, Bleu Cafe, Misirlou, Aν Club κ.α.) καθώς οι περισσότερες από αυτές ήταν σε δήμους της Αθήνας. Ως ΓΕΝΝΕΣΙΣ πια, έχοντας στο ενεργητικό τους πάνω από 700 εμφανίσεις, από το 2003 μέχρι σήμερα φιλοξενούνται στην Αρχιτεκτονική Ζωγράφου (Architecture Rock Club) όπου προέκυψαν διάφορες συνεργασίες (Βασίλης Καζούλης, Alice Cooper's Band, Star Satr κ.α.) Η ανάγκη για προσωπικό album ήταν πλέον μεγάλη τόσο από τους ίδιους όσο και από το μεγάλο κοινό που δημιουργήθηκε. "Σαν ξωτικό" είναι ο τίτλος της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς. Σε αυτόν τον rock-έντεχνο ήχο, τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης καθώς και την ενορχήστρωση όπου επιμελούνται μαζί με τον Γιώργο Θεοδώρου.

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος : www.gennesis.gr. Θα βρείτε το τραγούδι (Η Αλήθεια) εδώ : Γέννεσις

www.myspace.com/gennesisgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: