Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2007

Γκέτο

Οι Γκέτο είναι ένα μουσικό συγκρότημα, δημιούργημα πέντε μουσικών, που θήτευσαν σε συγκροτήματα σταθμούς στην ελληνική μουσική όπως οι: Τρύπες, Mushrooms, Big Sleep και Εκτός Ελέγχου. Ο σύγχρονος ήχος τους φλερτάρει με τις δυναμικές μουσικές του δρόμου, από το πανκ μέχρι την ελεκτρόνικα. Τον Μάιο του 2001 παίζουν για πρώτη φορά ο Γιώργος Αθανασιάδης (ηλεκτρικό μπάσσο), ο Γιώργος Παπάζογλου (κιθάρα/κρουστά), Γιώργος Τόλιος (τύμπανα). Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου μπαίνει στο σχήμα ο Ασκληπιός Ζαμπέτας (ηλεκτρική κιθάρα, πρώην Τρύπες) και γράφουν τα πρώτα τραγούδια τους. Την άνοιξη του 2002 ο Αποστόλης Δαδάτσης (τραγουδιστής στο συγκρότημα Εκτός Ελέγχου) παίρνει τη θέση του τραγουδιστή στο συγκρότημα και με αυτή τη σύνθεση κάνουν τις πρώτες live εμφανίσεις τους το καλοκαίρι του 2002. Το χειμώνα του 2002 ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του πρώτου τους CD με τίτλο "Μα αν είσαι από εκεί" που κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2003 από την Hitch-Hyke.

Οι πληροφορίες είναι από το site ''el.wikipedia.org''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: