Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007

Αντίπερα Όχθη

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2000 στην πόλη της Λαμίας από τους Καραγιώργο Δημήτρη, Βουρλοβίτη Ηλία, Πλατανιά Κώστα και Διαμαντή Μάκη.

Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη μουσική, ξεκίνησαν ερασιτεχνικά με κάποιες συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας καθώς και στο Ωδείο τους. Σημαντική στιγμή για το συγκρότημα ήταν η συμμετοχή τους το 2002 στη συναυλία των Πυξ Λαξ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας. Ακολούθησαν αρκετές συναυλίες σε εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων και στις γύρω περιοχές.

Τα μέλη του συγκροτήματος, ως παιδικοί αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες, αποφασίζουν να ασχοληθούν με τη δεμένη πλέον μπάντα επαγγελματικά, μετακομίζοντας το 2004 στην Αθήνα. Εκεί πραγματοποιούν πολλά live σε γνωστά ροκ στέκια της πρωτεύουσας, όπως η Αρχιτεκτονική, το Πατατράκ, Το Όνομα του Ρόδου, ο Συρμός, το Blue Cafe κ.ά, καθώς και σε Σχολές και Φεστιβάλ Σχολείων, κερδίζοντας το κοινό. Αξιοσημείωτες είναι οι δύο εμφανίσεις τους στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha Dream Show.Τη θέση του Διαμαντή Μάκη στο μπάσο ήρθε να καλύψει ο Βίνιος Γιώργος.

Σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Atlantis και με την Atlantis Records κυκλοφόρησαν το κομμάτι «Ίσως Αύριο» στη συλλογή Pure Rock 2. Έπειτα πραγματοποίησαν συναυλία με τους Ενδελέχεια στη Σαλαμίνα. Τέλος, σε συνεργασία με τον Δ.Καρρά και τον Β.Καραπέτρο ηχογράφησαν το πρώτο τους cd με τον ομώνυμο τίτλο «Αντίπερα Όχθη», που κυκλοφορεί από το Studio«Παζλ» και το Μουσικό Ταχυδρομείο και περιέχει 12 τραγούδια δικά τους καθώς και μία διασκευή του τραγουδιού «Ένα πέπλο της σιωπής, θα σκεπάζει σαν Μπαμπούλας την ζωή μας.» των Φ.Πλιάτσικα , Μ.Ξυδούς και Γ.Σπυρόπουλου.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πλατανιάς Κώστας - φωνή ,κιθάρα
Βουρλοβίτης Ηλίας - πλήκτρα
Καραγιώργος Δημήτρης - τύμπανα
Βίνιος Γιώργος - μπάσο

www.antiperaoxthi.gr.
www.myspace.com/antipera_oxthi

Δεν υπάρχουν σχόλια: