Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007

Άνευ Όρων

Κάπου στις αρχές του 2001 στην Κέρκυρα, η επιθυμία των δύο φίλων και συμμαθητών Κώστα Αυλωνίτη (Τύμπανα) και Νίκου Γαγγάδη (Ηλεκτρική κιθάρα - Πλήκτρα) να παίξουν και να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική απέφερε τη δημιουργία των “ Aνευ Όρων ”. Ο πρώτος που ήρθε για να μείνει ήταν ο Μπάμπης Γατσούλης (Ηλεκτρική κιθάρα) ο οποίος εντάχθηκε λίγους μήνες μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος. Στη συνέχεια, η τυχαία συνάντηση του Κώστα και του Νίκου με τον παιδικό φίλο του Κώστα, Θοδωρή Μπογδάνο (Ηλεκτρικό μπάσο) το καλοκαίρι του 2002, απέφερε την ένταξη του τελευταίου στο συγκρότημα. Στην αρχή ως βοήθεια για την ολοκλήρωση μιας σπιτικής ηχογράφησης στο σπίτι του Νίκου και στη συνέχεια εξελίχτηκε σε βασικότατο μέλος των “Aνευ Όρων”. Η τελευταία προσθήκη έγινε με τον ερχομό του Αλέξανδρου Καββαδία (Φωνή), επίσης το καλοκαίρι του 2002, μετά από προτροπή του Μπάμπη.Στα επόμενα τρία χρόνια, παρόλο που συνεχίστηκαν οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό οι πέντε, φίλοι πλέον, ήταν αναντικατάστατοι και δημιούργησαν τους “Δέλεαρ”. Αργότερα όμως διαπίστωσαν ότι το όνομα αυτό το είχε κάποιο άλλο γκρουπ και έτσι ονομάστηκαν “'Aνευ Όρων”.


Οι πληροφορίες είναι από το site του συγκροτήματος : www.aneforon.gr. Μπορείτε να ακούσετε 4 τραγούδια τους πατώντας εδώ. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο τους στο myspace : www.myspace.com/aneforon

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Anef_Oron

Δεν υπάρχουν σχόλια: