Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Αγγελάκας Γιάννης

Γιάννης Αγγελάκας είναι τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Τρύπες, από το 1984 ως το 2000. Γεννήθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος Τρύπες, ασχολήθηκε με την ηθοποιία, εμφανιζόμενος στις ταινίες Χώμα και νερό, Ο χαμένος τα παίρνει όλα και άλλες, ενώ συνέχισε τη μουσική του καριέρα σε συνεργασία με τον Νίκο Βελιώτη και το μουσικό σχήμα Επισκέπτες. Έγραψε τους στίχους και τραγούδησε στο κομμάτι “Κυρία των μέσα μου ανέμων”, στο δίσκο Ο Θυρωρός του Γιώργου Χριστιανάκη που κυκλοφόρησε το 2001. Συμμετείχε επίσης στην παραγωγή του διπλού live δίσκου του Θανάση Παπακωνσταντίνου Τα ζωντανά το 2004. Προσωπική δισκογραφία : 1993 Υπέροχο Τίποτα (Virgin) , 2003 Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα (Hitch-Hyke) , 2005 Οι Ανάσες Των Λύκων (All Together Now) , 2005 Απο 'δω Και Πάνω (All Together Now). Στα τέλη του 2007 κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Αγγελάκα σε συνεργασία με το Νίκο Βελιώτη με τίτλο "Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ" ο οποίος περιέχει 10 κομμάτια.

Οι πληροφορίες είναι από το '' http://vivlia.wordpress.com/2007/08/20/aggelakas-tripioi-stixoi/ '', για διάφορα νέα δείτε εδώ : http://www.alltogethernow.gr/. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Κυρία Των Μέσα Μου Ανέμων , Χώμα Και Νερό) εδώ : Αγγελάκας Γιάννης.

www.myspace.com/episkeptes

www.myspace.com/aggelakas

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Aggelakas_Giannis

2 σχόλια:

FoFonka είπε...

Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Αγγελάκα σε συνεργασία με το Νίκο Βελιώτη με τίτλο "Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ" ο οποίος περιέχει 10 κομμάτια. Θα βρείτε το videο του ομόνυμου τραγουδιού εδώ :
www.alltogethernow.gr/video.htm

Πριγκηπεσα είπε...

Γεια! Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το μπλογκ, είναι πάρα πολύ καλή δουλειά! Θα ήθελα να προσθέσω κάτι που δεν πρέπει να έχεις γράψει, για την συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα στον δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου "Βραχνός Προφήτης".
Και πάλι συγχαρητήρια!!