Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Έλξις

Ένα συγκρότημα από την Αίγινα. Δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιο δίσκο.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μάριος Σουμπουλόγλου - κιθάρα , φωνητικά
Σταυρος Σωρρός - πλήκτρα , φωνητικά , πνευστά
Γιώργος Γαλάρης - φωνή
Σπύρος Μαρμαρινός - μπάσο
Νάσσος Θεοδωρόπουλος - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Υδάτινη Λάμψη , Κοιτάζοντας Πίσω) εδώ : Elxis

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Elxis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυνατή ροκ βραδιά με τους "Έλξις" στην παραλία της Αύρας.
04.08.08


Μία πολύ δυνατή ροκ βραδιά χάρισαν στους θαυμαστές και τους φίλους τους το Σάββατο που μας πέρασε το group των Ελξις. Οι Έλξις παρουσίασαν στο κοινό, που με την πολυπληθή παρουσία του ζέστανε από νωρίς την παραλία της Αύρας όπου έγινε και η συναυλία, κλασσικά ροκ κομμάτια δημιουργώντας εκείνη τη μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο μία καλοκαιρινή ροκ συναυλία δίπλα στη θάλασσα μπορεί να έχει.

Τα μέλη των Έλξις αφιέρωσαν τη συναυλία σε δύο πολύ αγαπητούς ανθρώπους στην κοινωνία της Αίγινας που δεν είναι πια μαζί μας: το Στέλιο Λαδά και τον Μιχάλη Ποταμιάνο.

Το group μετέδωσε γρήγορα στο χώρο μία απίστευτη ενέργεια ξεσηκώνοντας το κοινό με αγαπημένα ξένα και ελληνικά ροκ τραγούδια. Είναι από τις βραδιές που όλοι θα ευχόμασταν να συμβαίνουν συχνότερα.

Οι Έλξις έκλεισαν τη συναυλία με ένα δικό τους τραγούδι που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καταγράψουμε. Ωστόσο στην ενότητα Aegina Portal TV μπορείτε να δείτε video clips με αποσπάσματα από τη συναυλία τους.

Λίγο πριν βγουν στην σκηνή οι Έλξις ο Βαγγέλης Μαρμαρινός ζέστανε την ατμόσφαιρα με την κιθάρα του, ερμηνεύοντας μερικά κλασσικά τραγούδια τα οποία τελείωναν πάντα με ένα δυνατό χειροκρότημα από το κοινό.

Οι Έλξις αποτελούνται από τους: Τραγούδι - Γιώργος Γαλάρης, Μπάσο - Σπύρος Μαρμαρινός, Κιθάρα - Μάριος Σουμπούλογλου, Πλήκτρα - Σταύρος Σώρος, Ντραμς - Νάσος Θεοδωρόπουλος. Οι θαυμαστές τους θα μπορέσουν να τους απολαύσουν για μία ακόμη φορά σε συναυλία που θα δώσουν στη Σουβάλα στα πλαίσια του 2ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού στις 23 - 24 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία εδώ.

Δείτε video clips από τη συναυλία στο Aegina Portal TV
http://www.aeginaportal.gr/content/view/1064/31/lang,el/