Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Ένοχες Σκέψεις

Οι Ένοχες Σκέψεις δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2004 από τους Alexi, Johnny, Nick και Boody κα άρχισαν να παίζουν διασκευές από ελληνικά και ξένα rock σχήματα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε ελληνικό στίχο.
Μουσικά η μπάντα χαρακτηρίζεται από ένα απόλυτα προσωπικό ύφος, που συνδυάζει στοιχεία από όλα τα είδη του rock και metal, ξεφεύγοντας έτσι από τον κλασικό ήχο του ελληνικού rock των 90’s. Alternative rock μελωδίες, δυνατά riffs, ογκώδες μπάσο, επιθετικά τύμπανα, κιθαριστικά solos και στίχοι στα ελληνικά συμπληρώνουν το ηχητικό στίγμα της μπάντας.
Οι Ένοχες Σκέψεις άρχισαν το 2004 να εμφανίζονται σε γνωστό live rock bar της Θεσσαλονίκης, όπου και συνέχισαν να παίζουν κάθε Παρασκευή ως main act – headliners για 3 χρόνια. Ταυτόχρονα πραγματοποίησαν και αρκετές εμφανίσεις σε festivals και συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα (Σέρρες, Δράμα, Βέροια), πράγμα που έχει συντελέσει στη συναυλιακή εμπειρία της μπάντας. Μετά από μια αλλαγή στη σύνθεση και τον ερχομό του Παναγιώτη «Βιδωτού» στο μπάσο, οι Ένοχες Σκέψεις συνεχίζουν προετοιμάζοντας και ηχογραφώντας τα κομμάτια που θα αποτελέσουν το πρώτο τους album, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε αναζήτηση δισκογραφικού συμβολαίου.
Από την άνοιξη του 2007 έχει ξεκινήσει η σύνθεση και προπαραγωγή του 1ου album της μπάντας, ενώ στα μέσα Iουλίου κυκλοφορούν 4 κομμάτια (που θα περιέχονται στο δίσκο) κάτω από το όνομα “Promo 2007”. Παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις με διάφορες εταιρίες για την επερχόμενη κυκλοφορία του δίσκου.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χαραλάμπους Αλέξης - κιθάρα , φωνητικά
Τερζόπουλος Γιάννης - κιθάρα , φωνητικά
Βιδωτος (ίσως κάνω λάθος στο όνομα) - μπάσο
Χαραλάμπους Νίκος - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το ίδιο το συγκρότημα. Τραγούδια τους μπορείτε να ακούσετε στη σελίδα τους στο myspace.

www.myspace.com/enoxesskepseis

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία :

Ένοχες Σκέψεις
Αλέξης Χαραλάμπους
Αγίου Δημητρίου 67
54633 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 6936741081, 6945740961

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ
WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Enoxes_Skepseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: