Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Ένοχο Λα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 και στα 6 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική μουσική σκηνή αναγνωρίζεται από τον πρωτότυπο ήχο του, που συνδυάζει ροκ ακούσματα αλλά και ήχους που ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια κάθε μουσικής ταμπέλας. Το 1998 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ένοχο Λα", συμμετέχουν στο cd "Στον Βαγγέλη Με Αγάπη" με το τραγούδι "Τροχιά", ενώ συμμετέχουν και στις συλλογές "Φάκελλος Ροκ" και "Φάκελλος Ροκ 2".

Τα μέλη του σγκροτήματος :

Βλάσης Ταβαμπής - φωνή , κιθάρα
Σωτήρης Καστάνης - κιθάρα , φωνητικά
Κική Καρανικόλα - μπάσο
Κώστας Κομνηνός - τύμπανα , κρουστά
Ηλίας Κομνηνός - κρουστά

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.geocities.com/enoxola". Θα βρείτε 2 τραγούδια (Η Κόλαση Είναι Οι Άλλοι , Χάρτινη Μέρα) εδώ : Ένοχο Λα

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Enoxo_La

Δεν υπάρχουν σχόλια: