Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2007

Επιδρομείς

Το συγκρότημα ξεκίνησε από τέσσερεις Χαιδαριώτες φίλους Μούζο Βασίλη Κιθάρα , Βεντούρα Γιάννη Τύμπανα, Παναρέτο Χρήστο Φωνή και Μπερεδημα Νίκο Μπάσο το 1994 παίζοντας διασκευές από ξένο ρεπερτόριο. Το 1996 εισήλθαν νέα μέλη και ήταν Τσιλογιάννης Γεώργιος Τύμπανα, Τζίβας Θέμης Μπάσο και Γρατσιάς Γιώργος Φωνή. Το 1998 στο στούντιο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Αγ. Παρασκευή ηχογραφήθηκε ένα CD demo με έξη τραγούδια. Το συγκρότημα ανανεώνεται το 2002 και έρχονται οι Γιώργος Γιαννακόπουλος (φωνή) από Δάφνη ,Φραγκίσκος Στρατής (μπάσο) από Αιγάλεω και ο Παναγιώτης Κωλέτσης (ντράμερ) από Ζέα. Στρατεύεται ο κ Στρατής και αναπληρώνεται από τον Άγγελο Χαραλαμπίδη (μπάσο) έως τον Ιούνιο 2004 και από τον Θεοδωρακάκο Γιώργο (μπάσο) . Τον Ιανουάριο του 2005 επιστρέφει ο Στρατής που επιταχύνει για να καλύψει το κενό της στρατιωτικής του θητείας. Απο τον Σεπτέμβριο 2004 ηχογραφεί το πρώτο άλμπουμ με οκτώ συνολικά τραγούδια και από τον Φεβρουάριο 2005 κυκλοφορεί το άλμπουμ με τίτλο "Μηνύματα".

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.epidromeis.gr". Στο site θα μπορέσετε να ακούσετε δείγματα της δουλειάς τους.

1 σχόλιο:

melaxrini είπε...

ειναι απο τις καλυτερες μπαντες μακραν με τον ωραιοτερο τραγουδιστη