Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Κέρινοι Και Ρει

Δημιουργήθηκαν το 1999 με άλλη σύνθεση από τη σημερινή. 'Εκαναν το πρώτο live τους στις 10 Ιανουαρίου '99 και ακολούθησαν μια σειρά από live στο "hard rock" μετά τα οποία η μπάντα άλλαξε σύνθεση. Μια σειρά από live στο "X-Bug" με τους "15-50", στο "'Ονομα του Ρόδου", στον "Αέρα", στο "Rodeo", στο φεστιβάλ του "Ατλαντίς" στο δημοτικό θέατρο, στο "Ρήγμα" και άλλα. πολλά έφτασε ως το σήμερα έχοντας στα χέρια του και συνθετικό υλικό αλλά και μια μεγάλη γκάμα διασκευών. Η μπάντα έχει επιρροές από "Whitesnake" , "Acdc" , "Metallica", "Iron maiden", "Led Zeppelin" και άλλα. Το '05 συμμετείχαν με ένα τραγούδι στη συλλογή "Pure Rock" της "Atlantis". Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας κυκλοφορεί την ίδια χρονιά από την "Atlantis Records", ένα cd με τίτλο "Κέρινοι Και Ρει".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βασίλης Τσόλιας - φωνητικά
Γιάννης Κοντός - μπάσο
Τάσος Καλοβελώνης - κιθάρα
Μανώλης Κατσουράνης - κιθάρα
Αλέξης Κανακάρης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Θα βρείτε 2 τραγούδια (Πίστεψε Το , Ρυτίδα) εδώ : Κέρινοι Και Ρει

www.myspace.com/kerinoikairei

1 σχόλιο:

Κέρινοι και ρει είπε...

www.kerinoi.gr .
Επιτέλους η επίσημη των ''Κέρινοι και ρει'' σελίδα ειναι online.
Τρία ολοκαίνουρια κομμάτια για αρχή σας περιμένουν εκεί.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλές πληροφορίες για τη μπάντα...
Μην ξεχάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας..