Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Κεραίες

Το 2003 δύο πρώην μέλη του συγκροτήματος "Ελληνιστάν" δημιουργούν ένα σχήμα. Μετά από ένα χρόνο βγήκε ένα demo το οποίο παρουσιάσανε σε συναυλίες ως "Ναϊάς». Στα τέλη του 2004 και με τον ερχομό του Φώτη Παπασταύρου το σχήμα ονομάζεται "Κεραίες". Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε στομ Μύλο στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος ο οποίος περιέχει 11 τραγούδια. Μετά την ηχογράφηση του cd και το live στις 23-12-2006 στην Αριδαία, ο Φώτης Παπασταύρου θα αποχωρήσει και στο συγκρότημα επανέρχεται ο Τάκης Μπόζογλου.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Ελευθέρογλου - κιθάρα , φωνή
Τάκης Μπόζογλου - κιθάρα
Κώστας Φλωροσκούφης - τύμπανα
Πάρης Βαγιωνάς - μπάσο

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.keraies.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Αυτοί Δε Γελούνε Ποτέ , Ούτε Χορεύουν) εδώ : Κεραίες

www.myspace.com/keraies

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το τραγούδι τους «Αυτοί δε γελούνε ποτέ» είναι διασκευή των τώρα διαλυμένων γερμανών Guano Apes. Το κομμάτι λέγεται «open your eyes».