Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Καθ'οδόν

Οι Καθ'οδόν ιδρύθηκαν τον Οκτώβριο του 1997 και διαλύθηκαν τον Απρίλιο του 2001 στην καλύτερή τους στιγμή λόγω διαφωνιών για τη μουσική τους πορεία, αφήνοντας πίσω τους όμως μια παρακαταθήκη σαν μουσικοί και σαν άτομα που βοήθησαν το κάθε ένα απο τα μέλη του συγκροτήματος να ακολουθήσει τη δική του καριέρα μέσα στο μουσικό στερέωμα. Το 2001 υπέγραψαν και το τελευταίο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με την Αlpha Records ενώ πρόλαβαν να συμμετάσχουν στη συλλογή : " Το Ροκ στον Αέρα" με δυο τραγούδια (Φώτα Πολέμου , Χαμηλή Πτήση). O δίσκος " Φώτα Πολέμου " ολοκληρώθηκε, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ , παρά μόνο σε περιορισμένα αντίτυπα και παραμένει συλλεκτικός μέχρι σήμερα με παραγωγή του Γιάννη Στεργίου στο Studio Sierra.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ηλίας Πολίτης - φωνή , σύνθεση , στίχοι , κιθάρες
Διονύσης Κωτσάκης (μέχρι το 2000) - φωνή , σύνθεση , στίχοι , κιθάρες
Χρήστος Μεϊμάρογλου - κeuboards , ενορχήστρωση , σύνθεση , φωνητικά
Σταύρος Κωνσταντόπουλος - μπάσο , σύνθεση
Ανδρέας Σαλονικιός - τύμπανα
Νίκος Στρατηγός

Ηλίας Κούρτης - ηλεκτρική κιθάρα
Leida - βιολί

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.musicwave.gr/kathodon". Εκεί θα μπορέσετε να ακούσετε και κάποια τραγούδια του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: