Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007

Δωδέκατη Νύχτα

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1994 από τους Πάνο Βατσίλα και Χρήστο Μπαμπαλή, οι οποίοι γράφουνε και την μουσική. Το όνομα του το έχουνε πάρει από το ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ.
Εχουνε ηχογραφήσει δύο CD demo. Πολύ καλές κριτικές έχουν γραφτεί σε επώνυμα περιοδικά (π.χ. Metal Hammer, Metro),στο www.avopolis.gr και σε διάφορα fanzines.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Ναταλί Ελευθερίου - τραγούδι
Χρήστoς Μπαμπαλής - κιθάρα , πλήκτρα
Πάνος Βατσίλας - κιθάρα
Ντίνος Δριβάκος - τύμπανα
Αργύρης Αγιουτάντης - μπάσο
Ανδρέας Ρηγόπουλος - πλήκτρα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Φωτιά , Το Βαγόνι Της Γιορτής) εδώ : Δωδέκατη Νύχτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: