Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2007

Δημητρακούδης Θάνος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Στην ηλικία των 15 ετών άρχισε να παίζει κιθάρα και να γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Από το 1992 ως το 1997 εμφανίζεται με φίλους και διάφορα μουσικά σχήματα σε αρκετά rock bars της πόλης. Τον Απρίλιο του 1997 γνωρίζει τους "Πράσσειν Άλογα" και γίνεται τραγουδιστής τους. Μαζί τους κυκλοφορεί 3 δίσκους. Τον Ιανουάριο του 2005 αποχωρεί από το συγκρότημα. Τον Οκτώβριο του 2006 κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Στο Δρόμο".


Οι πληροφορίες είναι από το χώρο του Θ.Δημητρακούδη στο myspace: www.myspace.com/thanosdimitrakoudis
Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Έλα Ξανά , Μακρυά) εδώ : Δημητρακούδης Θάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: