Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Μειδίαμα

Το συγκρότημα Μειδίαμα είναι μια εξαμελής rock μπάντα με ελληνικό στίχο που τη χαρακτηρίζει ο πειραματικός και ατμοσφαιρικός της ήχος.

Τα μέλη του group –Μπάμπης (Φωνή – Κιθάρα), Πίπης (Κιθάρα), Κόμης (Μπάσο), Βασίλης (Drums), Άχις (Κιθάρα - Φωνητικά), και Κώστας (Synths/Samplers) - διαμόρφωσαναυτό το σχήμα πριν 5 χρόνια περίπου.
Στο διάστημα αυτό το συγκρότημα έκανε αρκετές live εμφανίσεις και έλαβε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2006 άνοιξε το πρόγραμμα της 1ης μέρας του 3ήμερου μουσικού Festival River Party που γίνεται στο Νεστόριο Καστοριάς, πριν εμφανιστούν τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Raining Pleasure. Το επόμενο καλοκαίρι (2007) άνοιξε τη συναυλία των Μωρά στη Φωτιά και τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκαν μαζί με τους De Facto στο rock bar The Wall στην Πτολεμαϊδα. Το φετινό καλοκαίρι άνοιξε τη 2η μέρα του Bulldog Festival στη Θεσσαλονίκη πριν βγουν στη σκήνη οι Πράσσειν Άλογα και ο Marky Ramone, ενώ εμφανίστηκαν πριν τους Magic de Spell στο 1ο Festival της Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Μερικές απο τις διακρίσεις που είχε το συγκρότημα στους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος ήταν η 3η θέση ανάμεσα σε δεκάδες μουσικά σχήματα στο διαγωνισμό Echoes of You που διεξήχθει στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και στο διαγωνισμό Pop & Rock Festival 2007 του Ωδείου Φίλλιπος Νάκας όπου προκρίθηκε στα 15 καλύτερα group.

Το συγκρότημα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις δικές του συνθέσεις, όπου έχει περίπου 40 στο ενεργητικό του (στίχοι και μουσική), αλλά στα live τα σετ περιλαμβάνουν και διασκευές.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει την πρώτη του επίσημη δουλειά.


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χαράλαμπος - κιθάρα , φωνή
Πίπης - κιθάρα
Κωνσταντίνος - sampler , πλήκτρα
Γιάννης - μπάσο
Αχιλλέας - κιθάρα , φωνή
Βασίλης - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Χωρίς Γυρισμό , Όλα Μισά) εδώ : Μειδίαμα

www.myspace.com/meidiama

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.