Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2007

Μέδουσσα

Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του στα μέσα του Νοέμβρη του 2002, με το ηχόχρωμα του να κινείται αρμονικά στα πλαίσια του ελληνόφωνου hard rock. Το δισκογραφικό ταξίδι αρχίζει τον Δεκέμβριο του '04, με το πρώτο ομότιτλο cd single, παρά το σύντομο διάστημα ύπαρξης της μπάντας, μιας και οι πολλές ώρες συνεργασίας των μελών του group έδωσαν γρήγορα στην μουσική τους, ένα προσωπικό, ξεχωριστό στίγμα. Συμμετέχουν στη συλλογή του Atlantis "PURE ROCK 3" με το τραγούδι "Νάρκη".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δημήτρης - φωνή
Γιώργος - μπάσο
Τάσος - κιθάρα
Θοδωρής - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Θα βρείτε 2 τραγούδια (Ξένη Αγάπη , Προσευχή) εδώ : Μέδουσσα

www.myspace.com/medoyssa

Δεν υπάρχουν σχόλια: