Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2007

Μαχαιρίτσας Λαυρέντης

Γεννήθηκε στο Βόλο. Ήταν μέλος των "P.L.J." και "Τερμίτες". Η πρώτη προσωπική κυκλοφοριά έρχεται το 1989 με τίτλο "Ο Μαγαπάς Και Η Σαγαπώ". Το 1991 κυκλοφορεί ο δίσκος "Διδυμότεινο Blues" και το 1993 ο δίσκος "Ρίξε Κόκκινο Στη Νύχτα". Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί ο δίσκος "Η Νύχτα Θα Το Πει" σε ζωντανή ηχογράφηση μαζί με το Διονύση Τσακνή. Ο επόμενος δίσκος έρχεται το 1995 με τίτλο "Παράθυρα Που Κούρασε Η Θέα" ενώ ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί ο δίσκος "Παυσιλυπον". Το 1999 κυκλοφορεί ο δίσκος "Έτσι Δραπετεύω Απ'τις Παρέες". Έπόμενος δίσκος "Το Διάλειμμα Κρατάει Δυο Ζωές". Το 2003 κυκλοφορεί ο δίσκος "Στο Αφιερώνω", το 2005 ο δίσκος "Αλκυονίδες Μέρες" και το 2006 ο δίσκος "Ήρωες Με Καρμπόν".

Οι πληροφορίες είναι από το ανεπίσημο site για τον Λ.Μαχαιρίτσα "vidq.gr/maxairitsas".

Δεν υπάρχουν σχόλια: