Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2007

Λανθάνουσα Πορεία

Ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία με το όνομα "Underground" τo 1994. Από τότε μέχρι και το '97, έχοντας αλλάξει αρκετές φορές σύνθεση και το όνομα της μπάντας σε "Asios Nossis", ξεκινά ένας κύκλος τακτικότερων live εμφανίσεων τόσο σε μουσικές σκηνές της Δάφνης όσο και της υπόλοιπης Αθήνας. Το '98 ηχογραφείται το πρώτο τραγούδι τους, το "Καλό Ταξίδι Νύχτα" στο "Studio Effect" στο Mαρούσι. Το '00 το όνομα του συγκροτήματος αλλάζει σε "Λανθάνουσα Πορεία" και η δραστηριότητα του σχήματος γίνεται ακόμα εντονότερη. Οι live εμφανίσεις αυξάνονται και ηχογραφούνται άλλα έξι τραγούδια. Το '01 εμφανίζονται στο "ΑΝ Club" στα πλαίσια του διαγωνισμού "Battle Of The Bands", όπου καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του κοινού. Ακολούθησαν κάποιες ηχογραφήσεις και ένα demo με τίτλο "Καλό Ταξίδι Νύχτα".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χαρης Χατζηδακης - φωνή , κιθάρα
Χρηστος Βαρος - κιθάρα
Ελενη Γιαννακοπουλου - βιολί
Λευτερης Νικολουζος - μπάσο
Δημητρης Δημητριαδης - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Καλό Ταξίδι Νύχτα , Κοιτώ Τον Ουρανό) εδώ : Λανθάνουσα Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: