Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2007

Μαμ Κακά Και Νάνοι

Το συγκρότημα παίζει γνωστά ελληνικά ροκ κομμάτια.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιάννης - μπάσο
Βασίλης - τύμπανα
Θοδωρής - πλήκτρα , φωνή
Στάθης - κιθάρα , φωνή
Δημήτρης - ηλεκτρική κιθάρα

Οι πληροφορίες είναι από το επίσημο site του συγκροτήματος "www.mknband.net". Στο site μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τραγούδια αλλά και βίντεο. Μπορείτε να τους επισκεφτείτε και στο myspace.

myspace.com/mknband

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/event.php?eid=163999843610834&ref=mf

MAM KAKA + NANOI featuring ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣΣάββατο 2 Οκτώβρη στις 11:30 μ.μ.

Τοποθεσία

architecture rock UPSTAIRS

oulof palme 23
Zográfou, Greece

mkn είπε...

οι ΜΑΜ ΚΑΚΑ & ΝΑΝΟΙ κάθε σάββατο στο architecture rock cafe

http://www.facebook.com/group.php?gid=40006619269