Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Ειδικές Δυνάμεις

"Από τους πιο γνήσιους εκφραστές αυτού που αγαπάμε να ονομάζουμε ελληνικό ροκ με δύο δίσκους στο ενεργητικό του ("Ειδικές Δυνάμεις" Polygram 1989 και "Δημήτρης Πίγγος και Ειδικές Δυνάμεις" Musicland 1993) το σχήμα κινείται στο χώρο της ροκ μουσικής με ελληνικό στίχο, όπου εκτός των δικών τους τραγουδιών παρουσιάζουν και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών (Πυξ Λαξ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Παύλου Σιδηρόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλου, Τζίμη Πανούση, Νίκου Παπάζογλου κ. ά.) Έμπειροι από τις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύουν σε δική τους διασκευή και με μοναδικό τρόπο τραγούδια των Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη.
Δημήτρης Πίγγος - τραγούδι, κιθάρα, Πηγή Κωνσταντίνου - τραγούδι, Γιώργος Παλτόγλου - πλήκτρα, Κώστας Μπαλατσός - τύμπανα, Γιώργος Παπαδόπουλος - μπάσο, Guest Μπάμπης Αθανασιάδης - λύρα".

Ένα κείμενο που βρήκα στο "www.mic.gr". Θα βρείτε 1 τραγούδι (Δημοσθένους Λέξεις) εδώ : Ειδικές Δυνάμεις

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να βρισκαμε και κανενα cd τους.Συνεχισε ετσι.Haris

Ανώνυμος είπε...

ti cd!! tin epoxi pou paizane den ypirxane!! exo disko omos gia opoion endiaferetai! dknyciraq@hotmail.com

Konstantinos Thessaloniki είπε...

ρε παιδια ...σε κασσετα θυμαμαι το ακουγαμε , και απο τις πολλες αντιγραφες για να το παρουμε ολη η παρεα ειχε αρχισει να τα 'παιζει' η γνησια ( ναι... !! , κάποτε πληρωναμε για να ακούσουμε μουσική ) Τώρα αναγκαστικά θα ψάξω να το βρώ απο το Limewire (!) ..

johnjon είπε...

ειχα δυο δισκουσ στον σταθμο που επαιζα στο κιλκισ .....ψαχνω καπου να βρ το βαζω μπροσ και φευγω το ειχα σε45αρι

Ανώνυμος είπε...

Απο τις καλυτερες μπαντες που περασαν ποτε απο το ελληνικο ροκ, αρε γιγαντα πιγγο!!