Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007

Zero Gravity

Οι Zero Gravity έρχονται από την Θεσσαλονίκη, και αποτελούνται από μία παρέα μουσικών χωρίς προκαταλήψεις. Ο μουσικός χώρος στον οποίο κινείται και δημιουργεί το σχήμα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί alternative, ή ως μία ταυτόχρονη προσέγγιση της rock και της pop. Οι zero gravity γράφουν και τραγουδούν τους στίχους τους στα ελληνικά. Το 2005 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο "19 Εικόνες".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Νατάσσα Παντελίδη - φωνή
Christian Rahm - τύμπανα
Μάκης Αποστολίδης - μπάσο
Ηλίας Κατσιάνος - κιθάρες

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.smilerecords.gr".

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Zero_Gravity

3 σχόλια:

seidis είπε...

όποιος θέλει να κατεβάσει όλο το cd που τα σπάει το έχω ανεβάσει στο blue-whitegt.....

FoFonka είπε...

Μπράβο seidi και σε σένα και σεόλα τα άλλα παιδιά για τη δουλειά που κάνετε στον BWGT

seidis είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε fofonka...
Δεν ξέρω ποιός διαχειρίζεται αυτο το site αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να ανέβουν όσες δουλειές μπορούν να ανέβουν απευθείας στο site μαζί με το βιογραφικό της μπάντας...Μια ιδέα λέω εγώ τώρα είναι το rapidshare.Αμα χρειαστείτε την βοήθειά μου για οτιδήποτε αφορά την Ελληνική ροκ σκηνή η όποια άλλη βοήθεια με το site επικοινωνείστε μαζί μου στο lybe13@gmail.com