Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Νίπτω Τας Χείρας

Το 1999 κυκλοφορούν το δίσκο "Η Οργή Είναι Το Κλειδί" ο οποίος είναι και ο μοναδικός δίσκος του συγκροτήματος, ενώ συμμετέχουν σε διάφορες συλλογές της εταιρίας "Legend".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πάνος Πιλάτος - φωνή , στίχοι
Αριστοτέλης Καυκάς - μπάσο , πλήκτρα , σύνθεση
Στέφανος Ποπώλης - κιθάρα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Οργή Είναι Το Κλειδί , Προφήτης) εδώ : Νίπτω Τας Χείρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο άλμπουμ που αγόρασα ποτέ (και πούλησα δυστυχώς στην πορεία). Έχω 8 χρόνια να ακούσω τα τραγούδια, να 'σαι καλα!

FoFonka είπε...

Ποτέ δεν είναι αργά... Ακόμη και σήμερα μπορείς να βρεις το cd, το είχε πάρει το μάτι μου κάπου πριν κάτι μήνες αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που...

Ανώνυμος είπε...

Poly oreo kai gnisio group.
Yparxei periptosi na broume ta komatia tous kai na ta anevasoume?
giati psaxno psaxno kai tipota den brisko.