Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2007

Η3 (Υδρογόνο 3)

Οι H3 δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 1995 από τον Γιώργο M. (Vocals), τον Γιώργο Λ. (Bass), και τον Βαγγέλη(Guitars) οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για σπουδές. Την ομάδα συμπλήρωσε ο Ιάσωνας (Drums) και αργότερα ο Τάσος (Πλήκτρα). Το συγκρότημα με αρχικό όνομα Σκιές, ενδιαφέρθηκε άμεσα να δημιουργήσει δικό του υλικό και το δικό του "ήχο" βασισμένο στον ελληνόφωνο στίχο. Σύντομα άρχισε να παίζει σε διάφορα live στέκια της Πάτρας (Live στην Εστία, Live στο In the Soop, Live στο Κάστρο Πατρών). Το 1997 η "παρέα" άλλαξε το όνομα σε Υδρογόνο3 (Η3) και υπέγραψε στη δισκογραφική MBI από την οποία το 1998 κυκλοφόρησε η μοναδική δουλειά του Group. Το ομώνυμo Album περιείχε 12 τραγούδια. Η τελευταία live εμφάνιση των Η3 έγινε τον Μάρτιο του 1999 στο Camel Club (που τότε ήταν στη Βουλιαγμένης).

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Γιώργος Μαυρομιχάλης - φωνή
Βαγγέλης Μπάτρης - κιθάρα , πλήκτρα
Γιώργος Λιακέας - μπάσο , φωνητικά
Ιάσονας Ζούμπος - τύμπανα , σαξόφωνο
Τάσος Βασιλειάδης - πλήκτρα

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Μπορείτε να βρείτε 4 τραγούδια(Αργοπεθαίνω , Η Φωνή Του Αέρα , Μια Ματιά , Ταξίδι Στο Βυθό) εδώ : Η3 (Υδρογόνο 3)

www.myspace.com/ydrogono3

Δεν υπάρχουν σχόλια: