Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2007

Ηρακλής Και Λερναία Ύδρα

Ιδρύθηκε το 1972 από τον μουσικό Ηρακλή Τριανταφυλλίδη και διαλύθηκε το 1995. Από το συγκρότημα πέρασαν πολλοί μουσικοί. Την περίοδο 1980-1984: Ο Ηρακλής αποκτά δικό του live χώρο, τη «Σοφίτα», όπου εμφανίζεται τακτικά η «Λερναία Ύδρα». Ο χώρος γίνεται ελεύθερη live σκηνή για κάθε καλλιτέχνη και συγκρότημα. Από την «Σοφίτα» έχουν περάσει όλοι σχεδόν οι μουσικοί και τα συγκροτήματα της εποχής.

Οι πληροφορίες είναι από το site "el.wikipedia.org". Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δισκογραφία τους και τους μουσικούς που πέρασαν από το συγκρότημα. Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Σε Άλλους Κόσμους , Ταξιδιώτης) εδώ : Ηρακλής Και Λερναία Ύδρα

www.myspace.com/iraklisband

Δεν υπάρχουν σχόλια: