Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007

Homo Sapiens

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Εμφανίζονται στην δισκογραφία το 1995 με το 7ιντσο single "Εικόνες Από Κόσμο Θαυμαστό". Το 1997 κυκλοφορούν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους με τίτλο "Όνειρα Και Εφιάλτες". Συμμετέχουν στις συλλογές "Rock n Roll Βοήθειες Νο 2,Underground 97 και Underground 98"

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Μπάμπης Χινκιάμης - φωνή
Μανώλης Τσάφος - κιθάρα
Μιχάλης Γεωργουδάκης - μπάσο
Μιχάλης Τσάφος - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Δανεική Συντροφιά , Τσάρκα) εδώ : Homo Sapiens

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ WWW.ROCK-ELLINIKO.GR :
http://www.rock-elliniko.gr/Homo_Sapiens

4 σχόλια:

Ερυθρός είπε...

Έχω την εντύπωση ότι συνεχίζουν ακόμα, με διαφορετικό όμως όνομα.

FoFonka είπε...

Άλλαξαν το όνομά τους σε "Σταγόνες Καπνού" το 1998, δεν γνωρίζω όμως εάν συνεχίζουν

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ.
ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ
FUN PAGE ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ
BABIS HINKIAMIS ΣΤΟ FACEBOOK...
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ......!