Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007

Λώλαμα

Πρώτη τους κυκλοφορία ήταν ένα demo την ίδια χρονιά. Το '91 συμμετέχουν στην πρώτη κασετοσυλλογή του "Ράδιο Ουτοπία" και την επόμενη χρονιά στην lp συλλογή "Fragmenta IV", που κυκλοφόρησε από το fanzine "Στις Σκιές του Β-23", και συμμετείχαν με το κομμάτι "Αίνιγμα". Το '93 το δεύτερο demo τους με τίτλο "Στα Καμαρίνια Της Υπομονής", με εφτά τραγούδια. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το μοναδικό τους δίσκο, το επτάιντσο "Ο Βωμός Της Μοναξιάς" με τέσσερα κομμάτια, ένα από το προηγούμενο demo τους. Τα τργούδια ηχογραφήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο studio όπου ηχογράφησαν οι "Τρύπες" τον πρώτο τους δίσκο. Κυκλοφόρησε από τη δραστήρια "Fifth Dimmension Records" από το Κιάτο Κορινθίας, του Κώστα 'Αβεσαλόμ'. Σε αυτό το δίσκο έπαιξε κιθάρα ο Αστέρης Λιάπης, μετά την αποχώρηση των Βασιλειάδη και Εμμανουηλίδη. Τον Οκτώβριο του '96 έδωσαν μια συναυλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με "Γκούλαγκ" και "Γκρόβερ". Το '97 συμμετείχαν στη κασετοσυλλογή "'Εκρηξη Οργής" με το κομμάτι "Το Ασημένιο Δέντρο" και λίγο καιρό μετά διαλύθηκαν.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Χρήστος Τζιώκος - φωνή
Χρήστος Χατζηαθανασίου - τύμπανα
Νίκος Βάχρας - μπάσο
Κώστας Βασιλειάδης - κιθάρα
Στέλιος Εμμανουηλίδης - κιθάρα.

Οι πληροφορίες είναι από το site "www.anexartisi.gr". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Εκτέλεση , Το Χοίρειο Άσμα) εδώ : Λώλαμα

2 σχόλια:

GiannisX είπε...

Απίστευτο άρθρο.. μπράβο φίλος.
πήγαμε μερικά χρόνια πίσω :)

Ανώνυμος είπε...

Zahlreiche verschiedene glitzernden pandora schmuck sabo schmuck wird vor der ganzen Welt verwechselt Chaos. Und die ganze thomas sabo onlineshop Welt von der Industrie zusammengesetzt ist, bezogen auf Kultur, es ist die Differenz zwischen classes.For thomas sabo armketten Teil des Schmucks Unternehmen, acrosspandora Industrien, sabo uhren die Grenzen der Pandora Armbändern zu verwirklichen, sah die Augen thomas sabo online shop deutschland außen ist ein kreativer Wert auf neue Ideen. ohrringe creolen Die Schmuck-Industrie muss auf andere Branchen, die Allianz zu realisieren.Diese Tendenz wurde vorgelegt. thomas szabo Solche als touristische Souvenirs, Schmuckläden mobilepandora Telefon angebote thomas sabo ohrschmuck Industrie, Bekleidungsindustrie, hochwertigen Schreibwaren-Industrie, auch einige elektronische Geräte. Dies thomas sabo ist eine gute Idee, wenn die Bedingungen, mit kräftigen, schwach ist, oder die schwachen schwachen Spiel wahrscheinlich überraschendste schmuck thomas sabo ketten Ergebnis zu erhalten. Um jedoch die Marktstudie und Machbarkeit, zu stärken und die Aufmerksamkeit Markt, um Tracking-Stamm. Power-and-power Union sollte sicher sein, die pandora deutschland Reize, vor allem die internationale Marke der Zusammenarbeit.