Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008

Σύμπτωμα

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 στην Ορεστιάδα. Έχουν πάρει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ ενώ έχουν αρκετές εμφανίσεις σε rock bars. Μέχρι στιγμης η μπάντα εχει ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει ενα Promo και το καλοκαιρι του 2008 κυκλοφορεί το single "Ενα Σημάδι …Ενα Ονειρο Ντροπής" το οποίο περιέχει 4 κομμάτια. Το επίσημο site του συγκροτήματος είναι www.symptoma.gr


Τα μέλη του συγκροτήματος :

Κώστας Χατζόπουλος - φωνή , κιθάρα
Χρήστος Ασλανίδης - τύμπανα
Νίκος Ζέρζης - κιθάρα
Μάριος Μητσολίδης

Οι πληροφορίες είναι από τη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace. Στη σελίδα τους μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τα τραγούδια τους.

www.myspace.com/symptomagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: