Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008

Στρόγγυλο Κίτρινο

Το 1997 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στρόγγυλο Κίτρινο" και περιέχει 5 κομμάτια. Ο δεύτερος δίσκος κυκλοφορεί το 1999 με τίτλο "Ξένος".

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Πελτέκης Άκης - φωνή , κιθάρα
Μπρατάνης Γιώργος - πλήκτρα
Μπεϊλής Λεωνίδας - μπάσο
Τυριτίδης Κώστας - τύμπανα

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Το Βαλς Της Νύχτας , Τρομαγμένος Ουρανός) εδώ : Στρόγγυλο Κίτρινο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά συγκινητικό (για μένα) πόστ.
Στην σύντομη διάρκεια τους, έγιναν ένα απο τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα... Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα κα-τα-πλη-κτι-κά τους λάιβ και ειδιότερα εκείνο το επεισοδιακό στην Λάρισα.

Παρ΄όλα αυτά, ο πληκτράς τους (Γ. Μπρατάνης) συνεχίζει με επιτυχία την μουσική, σε άλλο -αλλά εξίσου όμορφο- στυλ με την ονομασία Καγιετάνο.

www.myspace.com/cayetanomusic

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά,στρογγυλό κίτρινο έχω ακούσει τόσες λίγες φορές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού μου.Αλλά έψαχνα μανιωδώς κάποιο από τα cd τους_τα οποιά είχα παραγγείλει από τα μετρόπολις κ ακόμα τα περιμένω(2.5 χρόνια)Είμαι ευτυχής που βρήκα αφτό το blog.
Υ.Γ=Φίλε blooger σ'ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνεισ σήμερα.Αρτεμις

Ανώνυμος είπε...

Cayetano!!!!!! ειναι ο πρωην μπασιστας τους..?? μενω αναυδος..και ευχαριστς για την πληροφορία..

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Σ.Κ. και ήταν ο άνθρωπος πίσω απο τα πλήκτρα.