Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Τα 4 Επίπεδα Της Ύπαρξης

Το 1976 κυκλοφορεί ο μοναδικός τους δίσκος με τίτλο "Τα 4 Επίπεδα Της Ύπαρξης" από τη Venus. Στα τέλη του 1995 επανακυκλοφορεί από την AnoKato Records και το 2006 επανακυκλοφόρησε από την Lion.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Βλαχάκης Χρήστος - τύμπανα
Αλατάς Θανάσης - κιθάρα
Γράψας Νίκος - φωνή , κιθάρα
Γιαμαλάκης Μάριος - φωνή , μπάσο

Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Σαν Λιώσουν Τα Χιόνια , Ερημιά) εδώ : Τα 4 Επίπεδα Της Ύπαρξης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo filoi mou
filia
pk

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα στον "Ταχυδρόμο" πως ο ράπερ Jay Z χρησιμοποίησε sample από το τραγούδι τους "Κάποα μέρα στην Αθήνα" στο δικό του "Run this town".

http://www.youtube.com/watch?v=EVNrGnApG9I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PIKaseP3QWk&feature=related