Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό...
...Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό


Σκοπός της δημιουργίας αυτού του Blog, δεν είναι το κέρδος, ούτε η πειρατεία, ούτε οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν στοιχεία έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μπορεί να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια έχω κι εγώ ο ίδιος την ευκαιρία να γνωρίσω νέα πράγματα από το συγκεκριμένο χώρο.
Δεν πρόκειται για κάτι το επίσημο και δεν αντιπροσωπεύει τίποτα. Είναι ένα απλό και συνηθισμένο blog. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω ολόκληρους δίσκους παρά μόνο 2-3 τραγούδια από το κάθε συγκρότημα απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιο ακουστικό στοιχείο ώστε η γνωριμία με κάποιο συγκρότημα να είναι ακόμα καλύτερη. Όσα συγκροτήματα προσφέρουν τη μουσική τους και το γνωρίζω, αναφέρω την σελίδα από την οποία μπορούν να κατέβουν τα τραγούδια. Επίσης γίνεται αναφορά και στις σελίδες συγκροτημάτων που έχω βρει στο myspace.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα είτε επειδή έχω ανεβάσει κάποιο τραγούδι, είτε επειδή έχω γράψει κάτι λάθος, είτε επειδή δεν του αρέσει αυτό το blog, θα τον παρακαλούσα να στέιλει απλά ένα mail στο rock.elliniko@yahoo.gr για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση. Στο ίδιο mail μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ο καθένας για οποιονδήποτε λόγο.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω msn : rock-elliniko@hotmail.com

Αυτά από μένα...


Όποιο συγκρότημα θέλει να προστεθεί στο blog μπορεί να στείλει πληροφορίες και ό,τι υλικό θέλει (αν θέλει) στο rock.elliniko@yahoo.gr

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008

Τα Φώτα Που Σβήνουν

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 στην Αθήνα και αρχικά λεγόταν "Αρχαιοκάπουλοι". Το καλοκαίρι του 1997 υπέγραψαν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Warner. Τον Ιούνιο του 1998 μπαίνουν στο studio. Οι ηχογραφήσεις ολοκληρώνονται το Φεβρουάριο του 1999 και τον Μάιο κυκλοφορεί το album, με τίτλο το όνομά τους. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν με καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Φάμελλος, οι Ενδελέχεια, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι Active Member, οι Ονειροπαγίδα, τα Υπόγεια Ρεύματα.
Το 2001 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Η Γη Απ’ Τ’ Αστέρια", συμμετέχουν στη συλλογή "Στον Π.", ενώ την ίδια χρονιά το συγκρότημα σταματάει να δραστηριοποιείται.

Τα μέλη του συγκροτήματος :

Δρογώσης Στάθης - φωνή , πλήκτρα
Μπονάσσι Ντομένικο - όμποε
Τζιμέας Δημήτρης - κιθάρα
Γιαννίρης Κώστας - μπάσο
Κουζής Δημήτρης - βιολί , πλήκτρα
Παπαστάθης Θοδωρής - τύμπανα

Οι πληροφορίες είναι από το site "el.wikipedia.org". Μπορείτε να βρείτε 2 τραγούδια (Η Γη Απ'Τ'Αστέρια , Τα Φώτα Που Σβήνουν) εδώ : Τα Φώτα Που Σβήνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: